Montage vouwgordijnen

Advies Inmeten Montage Service

Advies Inmeten Montage Service

Welke stof moet ik kiezen? Welke kleur is het best passend in mijn interieur? Hoe transparant is deze stof? Ik heb een oud huis met scheve kozijnen, hoe moet ik inmeten? Wij hebben geen tijd om de vouwgordijnen op te hangen, kan ik dit ook laten doen?

Allemaal vragen die wij regelmatig krijgen. Om deze reden biedt BlindDesign de mogelijkheid om advies te geven bij u thuis, om de (vouw)gordijnen in te meten en eventueel ook op te hangen tegen vriendelijke prijzen. Bij een adviesafspraak komt er een adviseur bij u langs met alle stoffen en kleuren zodat u een goed beeld krijgt van de gehele collectie. Daarnaast heeft de adviseur een aantal vouwgordijnen bij zich zodat u een goed beeld krijgt van de kwaliteit en alle afwerkingsmogelijkheden.

Wanneer u tijdens deze afspraak besluit om de (vouw)gordijnen definitief te bestellen dan kan de adviseur gelijk alle maten opnemen. Wanneer het inmeten gelijk valt met de adviesafspraak dan wordt hier geen meerprijs voor gehanteerd, ongeacht het aantal vouwgordijnen. Op deze manier legt u de verantwoordelijkheid voor het inmeten neer bij BlindDesign.

Het ophangen van de vouwgordijnen is niet heel moeilijk maar neem hiervoor wel rustig de tijd. Mocht u niet zo handig zijn of geen tijd hebben om ze zelf op te hangen dan biedt BlindDesign ook de mogelijkheid om de montage voor u te verzorgen. Stel dat u midden in een verhuizing of verbouwing zit dan begrijpen wij dat u hier weinig tijd voor hebt. Klik hier voor een overzicht van de prijzen voor het advies, inmeten en montage van de vouwgordijnen.

U kunt er ook voor kiezen om alles zelf online te bestellen. U kunt alle producten eerst in uw winkelwagen inladen en vervolgens kunt u de producten afrekenen in de kassa. Accepteer de privacy policy en de algemene voorwaarden en uw bestelling is afgerond.