Elektrische gordijnen koperkleur

Bij deze klant hebben wij verschillende elektrische gordijnen koperkleur geleverd. Afgelopen jaar hebben wij de woonkamer al voorzien van elektrische vouwgordijnen en nu was de zolder aan de beurt. Nu wordt de zolderruimte veranderd naar slaapkamer. Er is gekozen voor de stof Calais 16 koper. Dit is een mooie warme tint en aan de achterzijde van het gordijn hebben wij de verduisterende voering Cannes toegepast. De voering zorgt er voor dat er geen licht door de stof komt. Qua rails hebben wij hier de Somfy Glydea 35 RTS toegepast. Wij leveren deze met voorsprongglijders zodat de gordijnen mooi voor de rail komen te hangen. Met de 16 kanaal afstandsbediening kan de klant deze vanuit het bed bedienen. De koperkleurige gordijnen zijn helemaal van deze tijd en passen weer goed bij de houten vloer.

Elektrische rolgordijnen koper kleur.

Aan de andere zijde van de slaapkamer hebben wij 4 elektrische rolgordijnen koperkleur opgehangen. Deze stof is redelijk gelijk aan de stof Calais koper zodat het lijkt of de kleur hetzelfde is. De rolgordijnen hebben een witte achterzijde zodat het mooi past bij de roomwitte voering van de gordijnen. Voordeel van de roomwitte achterzijde is de betere werking van het reflecteren van zonlicht. Ook deze rolgordijnen hebben een Somfy RTS motor zodat ze tegelijk op dezelfde afstandsbediening passen. Omdat de rolgordijnen op draaiende deuren zitten is het niet mogelijk om daar een vaste 230V voeding te gebruiken. Daarom is hier gekozen voor batterij motoren die eens per 10 maanden opgeladen moeten worden.

Naast de bediening met de afstandsbediening, gebruikt de klant ook de HomeWizard. Via deze app is het mogelijk om de Somfy RTS producten aan te sturen. Voordeel van de app is dat er tijdklokken en scenario’s ingesteld kunnen worden.

Elektrische gordijnen koperkleur
Elektrische rolgordijnen in koper kleur
Koperkleurige gordijnen elektrisch