Bij deze opdracht hebben wij diverse elektrische inbetween vouwgordijnen geleverd. De klant heeft in deze woning een domotica systeem waarmee diverse dingen geautomatiseerd worden, zoals verlichting en muziek. Nu was er ook de wens om de vouwgordijnen op dit domoticasysteem toe te voegen. In de voorfase van de verbouwing zijn wij hier al geweest en in overleg met de klant en de elektricien zijn de mogelijkheden besproken.

In dit geval is er gekozen voor de Somfy Sonesse WT motoren, dit is een buismotor die uiterst stil is in gebruik. Deze motoren krijgen vanuit het domoticasysteem een kabel die zorgt voor de aansturing. In dit geval hebben wij hier motoren gebruikt met een kabellengte van 10 meter zodat ze rechtstreeks op het systeem aangesloten konden worden.

Uiteraard kunnen al onze stoffen hiervoor gebruikt worden. Omdat de klant qua inkijk vrij woont, is er hier gekozen voor een inbetween stof. Deze stof zorgt er voor dat het directe zonlicht wordt tegengehouden terwijl er wel veel licht binnenkomt. Voordeel is ook dat men gewoon door de stof naar buiten kan kijken. In dit geval is de stof Versailles 100 roomwit gebruikt, maar er zijn meer stoffen die wij kunnen toepassen als elektrische inbetween vouwgordijnen.

Wilt u meer informatie over elektrische vouwgordijnen, kijk dan eens op deze pagina voor de mogelijkheden.

Inbetween vouwgordijnen elektrisch
Vouwgordijnen elektrisch inbetween