katoenen vouwgordijnen en gordijnen

Katoenen vouwgordijnen en gordijnen

De collectie van BlindDesign is uitgebreid met een nieuwe stof, de stof Sheffield. De vraag naar natuurlijke stoffen wordt steeds groter en daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om katoenen vouwgordijnen en gordijnen te bestellen. Deze katoenen vouwgordijnen en gordijnen zijn beschikbaar in 11 natuurlijke tinten. De uitstraling die deze stof heeft is een rustige natuurlijke look, maar wel met een stoer karakter. De meeste kleuren zijn echte pastelkleuren en passen in praktisch ieder interieur.

De samenstelling van deze stof is 50% katoen en 50% polyester. Net als bij linnen stoffen heeft katoen de eigenschap dat het kan verkleuren in de loop van de tijd, dit is vooral zichtbaar bij de donkere kleuren.

Om deze reden hebben wij niet een 100% katoenen stof opgenomen. Ook met 50% katoen in de samenstelling bestaat de kans van verkleuring. Om deze reden adviseren wij altijd om katoenen vouwgordijnen en gordijnen te voorzien van een beschermende voering. Dit kan een normale voering zijn en/of een verduisterende voeringstof.

 U kunt de gratis stofstalen van de stof Sheffield bestellen via het hoofdstuk stofstalen bestellen. Voor meer informatie over de vouwgordijnen van BlindDesign klik dan hier.

katoenen vouwgordijnen en gordijnen 2

katoenen vouwgordijnen en gordijnen 2