• Leveringen en Betalingen Vouwgordijnen

Leveringen en betalingen

Leveringen en betalingen

Lees hier meer informatie over onze leveringen en betalingen.

Verzenden stofstalen:

Alle bestelde stofstalen worden per post verzonden. Wij proberen alle stofstalen zo snel mogelijk te versturen, het liefste nog dezelfde dag. Uiteraard zijn wij wel gebonden aan de postbezorging. Het bestellen van stofstalen is gratis, u betaalt ook niet voor de verzendkosten. Wijleveren de stalen kosteloos in de Benelux, deze kunt u ook gewoon online bestellen. Bent u woonachtig buiten de Benelux, stuur ons dan een e-mail met welke stalen u wilt ontvangen.

Verzenden vouwgordijnen:

Alle vouwgordijnen en gordijnen versturen wij met DHL. Zij komen enkele malen per week de bestellingen ophalen, en normaal bezorgen zij deze de eerstvolgende werkdag bij u, eventueel op een door u doorgegeven adres. Gezien de lange lengtes die wij versturen hebben wij 2 ophaalmomenten. DHL komt bij ons ophalen op de dinsdagen en donderdagen. Alle vouwgordijnen en gordijnen worden in folie en in dozen verpakt, mocht u toch onverhoopt een beschadiging waarnemen bij de bezorging meld dit dan aan de bezorger. Wanneer er zichtbare schade is, weiger dan de zending. Als u deze toch aanneemt dan is het lastig om de schade bij DHL te verhalen.

Levertijd:

De maximale levertijd die wij nastreven is 10 werkdagen na ontvangst van betaling, maar meestal ligt dit tussen de 5 en 8 werkdagen. Wanneer u nog grotere spoed heeft, dan is in overleg misschien een snellere levertijd mogelijk. Wanneer u een bestelling heeft gedaan proberen wij binnen 24 uur u te laten weten wat de planning is. Op de dag dat DHL bij ons komt ophalen dan krijgt u ook de verzendbevestiging met de traceercode. Normaal liggen alle stoffen bij ons op voorraad. Indien er een nieuwe rol besteld moet worden dan kan het zijn dat de levertijd iets langer wordt.

Betalen:

Voor Nederland heeft u meerdere mogelijkheden om te betalen. U kunt kiezen uit een betaling met iDeal of een vooruitbetaling. Het voordeel van iDeal is dat de betaling direct bij ons binnen is, zodat de bestelling direct ingepland kan worden. Bij vooruitbetaling kan dit 24-48 uur duren. Ook bieden wij sinds kort de mogelijkheid van Afterpay aan. Voor België is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Bancontact en ook een optie voor vooruitbetaling. Daarnaast kunt u ook met creditcard betalen. Voor betaling met creditcard en Bancontact worden de bijbehorende kosten aan u doorberekend.