slider-grijze-vouwgordijnen-erker

Gratis Verzending

Vouwgordijnen Calais 01 wit
Vitrages York 04 zwart
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen wit
Vouwgordijnen en Gordijnen
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen antraciet
Gordijnen
Vouwgordijnen beige
Vouwgordijnen ecru

Ruimste collectie stoffen

Transparante stoffen

Inbetween stoffen

Semi transparante stoffen

Dichte stoffen

Sfeerfoto gordijnen
vouwgordijnen met bies

Leveringen en betalingen

Verzenden stofstalen:

Alle bestelde stofstalen worden per post verzonden. Wij proberen alle stofstalen zo snel mogelijk te versturen, het liefste nog dezelfde dag. Uiteraard zijn wij wel gebonden aan de postbezorging. Het bestellen van stofstalen is gratis, u betaalt ook niet voor de verzendkosten.

Verzenden vouwgordijnen:

Alle vouwgordijnen en gordijnen versturen wij met DHL. Zij komen enkele malen per week de bestellingen ophalen, en normaal bezorgen zij deze de eerstvolgende werkdag bij u, eventueel op een door u doorgegeven adres. Alle vouwgordijnen en gordijnen worden in folie en in dozen verpakt, mocht u toch onverhoopt een beschadiging waarnemen bij de bezorging meld dit dan aan de bezorger.

Levertijd:

De maximale levertijd die wij nastreven is 10 werkdagen na ontvangst van betaling, maar meestal ligt dit tussen de 5 en 8 werkdagen. Wanneer u nog grotere spoed heeft, dan is in overleg misschien een snellere levertijd mogelijk. Wanneer u een bestelling heeft gedaan proberen wij binnen 24 uur u te laten weten wat de planning is. Op de dag dat DHL bij ons komt ophalen dan krijgt u ook de verzendbevestiging met de traceercode.

Betalen:

Voor Nederland heeft u 2 mogelijkheden om te betalen. U kunt kiezen uit een betaling met iDeal of een vooruitbetaling. Het voordeel van iDeal is dat de betaling direct bij ons binnen is, zodat de bestelling direct ingepland kan worden. Bij vooruitbetaling kan dit 24-48 uur duren. Voor België is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Bancontact en ook een optie voor vooruitbetaling. Daarnaast kunt u ook met creditcard betalen. Voor betaling met creditcard en Bancontact worden de bijbehorende kosten aan u doorberekend.