Transparante Vouwgordijnen York 051

Bij deze opdracht hebben wij 4 transparante vouwgordijnen York 051 geleverd. De stof York is een fijne transparante stof met een deel linnen in de samenstelling waardoor de stof een mooie warme uitstraling krijgt. De vouwgordijnen zijn voorzien van een Somfy RTS batterij motor waardoor de vouwgordijnen met een afstandsbediening worden aangestuurd, voordeel is dat er geen kettingen meer gebruikt worden. De batterij wordt eens per 10-12 maanden opgeladen bij normaal gebruik. De transparante vouwgordijnen zijn lichtdoorlatend en hebben wel wat inkijk, bij deze klant is dat niet relevant omdat ze beschut zitten. Lichtdoorlatende vouwgordijnen zorgen er wel voor dat het niet snel donker wordt in uw woonkamer. Deze transparante linnen vouwgordijnen zorgen voor een frisse uitstraling.

Vooraf zijn wij bij deze klant geweest om de stofkeuze te maken en hebben wij ook de maten genomen. Vervolgens heeft de klant ze zelf opgehangen. Wij hebben vooraf de vouwgordijnen ingeprogrammeerd op de afstandsbediening zodat de montage makkelijk verloopt. De afwerking van de vouwgordijnen is gemaakt als “erker model”. Dit is een afwerking waarbij de baleinen aan de voorzijde zitten waardoor er een moderne en extra strakke look ontstaat. Bij het “erker model” trekt het vouwgordijn in vlakke segmenten onder het vouwgordijn op. Deze optie is niet online te bestellen omdat dit model lastiger is wanneer de baleinen moeten doorlopen bij verschillende hoogtes van de vouwgordijnen. Wij leveren dit model uitsluitend op aanvraag zodat wij kunnen beoordelen of er een mooie segment verdeling mogelijk is. Bent u ook op zoek naar elektrische vouwgordijnen dan kunt u deze per email bij ons bestellen of u kunt gebruik maken van een advies/inmeet afspraak. dan komen wij bij u thuis voor meer uitleg en kunnen wij alle mogelijkheden rustig bespreken.

Transparante linnen vouwgordijnen, lichtdoorlatende vouwgordijnen

Uiteraard kunt u de vouwgordijnen York ook als kettingbediend vouwgordijn bestellen. U kunt eerst gratis stofstalen bestellen en thuis de kleur bepalen. Vervolgens kunt u online de transparante linnen vouwgordijnen zelf samenstellen. De stof York zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen, wanneer u meer privacy wilt dan kunt u kiezen voor een dikkere stof of de vouwgordijnen combineren met dikkere overgordijnen.

Wilt u meer opdrachten zien die wij hebben uitgevoerd? Wij plaatsen regelmatig berichten op onze blog.

Transparante vouwgordijnen York 051
Transparante vouwgordijnen