Verduisterende vouwgordijnen kunt u eigenlijk van alle soorten stof maken. Vaak wordt er wel voor een wat dikkere stof gekozen maar eigenlijk kunt u zelfs een transparante stof toepassen. De echte verduistering komt door de verduisterende voering die aan de achterzijde van het vouwgordijn wordt gemaakt. de voeringstof zelf is 100% verduisterend en dus maakt de stofkeuze niet uit.

Stel uw verduisterende vouwgordijnen samen

De stof en kleur die kiest is alleen zichtbaar vanuit het interieur. Vervolgens wordt aan de achterzijde de voering verwerkt waardoor samen een verduisterend vouwgordijn ontstaat. de voering die u aan de achterzijde gebruikt is leverbaar in verschillende kleuren die allemaal even verduisterend zijn. De kleur die u voor de voering gebruikt is alleen zichtbaar van buitenaf. Zo kunt u dus zwarte verduisterende vouwgordijnen hebben met een witte achterzijde. U kunt dus zelf bepalen welke kleur voering het mooiste is van buitenaf. Stel dat u 4 slaapkamers heeft en u wilt op iedere kamer een andere kleur vouwgordijnen toepassen. Dan is het wel mogelijk dat de voeringen allemaal hetzelfde zijn en zo van buitenaf een mooie rustige uitstraling heeft. BlindDesign biedt standaard 5 kleuren voering aan maar op aanvraag zijn er meer kleuren leverbaar. U kunt stalen van de verduisterende voeringstof hier bestellen.

Verduisterende vouwgordijnen

Gevoerde Vouwgordijnen

Naast de verduisterende voering is er ook een mogelijkheid om uw vouwgordijnen te voorzien van een normale voering. Gevoerde vouwgordijnen kunt u gebruiken wanneer u een stof mooi vindt die toch te transparant is en inkijk heeft. u kunt dan een normale voering achter het vouwgordijn kiezen zodat er geen inkijk is. Of u heeft veel last van hinderend zonlicht, bijvoorbeeld op uw televisie. Dan kunt u ook de voering toepassen als extra zonwering. Er komt dan nog best wat licht door de gevoerde vouwgordijnen maar de felle zonnestralen bent u dan wel kwijt. Ook kunt u de voering toepassen als extra isolatie als u veel last heeft van tocht langs uw glas. Tevens geven gevoerde vouwgordijnen een extra luxe karakter aan uw interieur. Net als bij de verduisterende vouwgordijnen is de voeringstof in meerdere kleuren leverbaar waarbij er standaard 5 kleuren worden aangeboden als u de vouwgordijnen online wilt bestellen. Door de kleurkeuze wordt alleen de kleur aan de achterzijde bepaald. U kunt wel dezelfde kleur kiezen als de verduisterende gevoerde vouwgordijnen waardoor de gehele woning dezelfde kleur van buitenaf heeft.

Gevoerde vouwgordijnenvouwgordijnen

De prijs van uw vouwgordijnen hangt af van de gewenste maten, stofkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Op onze pagina “bestellen vouwgordijnen” vindt u al onze prijzen. Wanneer u twijfelt of u de vouwgordijnen online wilt bestellen dan bieden wij u ook de mogelijkheid voor het maken van een advies/inmeet afspraak. Voor meer uitleg over de mogelijkheden van advies, inmeten en montage van vouwgordijnen en gordijnen verwijzen wij u hier door.

Uw kunt vouwgordijnen bestellen met een breedte tussen de 400mm en 4000mm breed. De hoogte is beschikbaar tussen de 400mm en 3400mm. Lees eerst aandachtig de inmeetinstructies door. U kunt uitsluitend maatwerk vouwgordijnen bestellen.

Ja, wij bieden u de mogelijkheid om van deze services gebruik te maken. wel worden hier uiteraard kosten voor berekend. voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de pagina “advies, inmeten en montage”

Ja, alle stofstalen kunt u kosteloos bestellen, u betaalt ook niet voor de verzendkosten. U kunt deze stofstalen in uw winkelwagentje plaatsen en daarna uitchecken, waarbij u uw gegevens moet invullen.