Elektrische vouwgordijnen 6 meter hoog.

Bij deze opdracht hebben wij verschillende elektrische vouwgordijnen en gordijnen geleverd. BlindDesign heeft het hele traject van inmeten tot de montage verzorgd. In de woonkamer zijn 4 elektrische vouwgordijnen 6 meter hoog gemonteerd. Gezien de hoogte van 6 meter is dit met de hand nagenoeg niet te bedienen, vandaar dat er hier is gekozen voor elektrische vouwgordijnen op 230V. De gekozen motoren zijn van Somfy het type Sonesse. De motoren zijn voorzien van een ingebouwde RTS ontvanger en de aansturing vindt plaats met zowel een afstandsbediening alsook met de Somfy Connexoon app.

Door gebruik te maken van de Somfy Connexoon is het mogelijk om de vouwgordijnen en gordijnen te bedienen met uw smartphone en telefoon. Via de app kunnen er iedere dag een aantal vaste acties ingesteld worden op tijd. Ook kan er met de Somfy Connexoon bediening vanaf uw vakantieadres plaatsvinden.

Omdat de vouwgordijnen 6 meter hoog zijn is er gekozen voor de afwerking met de baleinen aan de voorzijde. Door het “erker model” te kiezen wordt de stof meer onder het systeem opgetrokken in plaats van voor het systeem. Gezien de hoogte zou bij een normale afwerking het opgetrokken pakket te dik worden om nog mooi op te kunnen trekken.

Door het “erker model” worden de vouwgordijnen gemaakt met de baleinen aan de voorzijde en trekt het vouwgordijn altijd met 2 segmenten tegelijk omhoog, hierdoor komt het vouwgordijn meer onder het systeem te hangen waardoor dit model ideaal is voor vouwgordijnen van 6 meter hoogte. Indien u interesse heeft in 6 meter hoge vouwgordijnen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen het hele traject van inmeten tot montage verzorgen. Wel komen er wat extra kosten bij door bijvoorbeeld het opbouwen van een steiger.

De gekozen stof is de stof Bretagne 020 lichtgrijs. Dit is een fijn geweven stof die veel licht doorlaat. de stof is geweven met verschillende tinten garen waardoor een mooie fijne gemêleerde stof ontstaat. De elektrische gordijn die is toegepast is de Somfy Irismo, deze is ook leverbaar als batterij oplossing, handig wanneer er geen stroom aanwezig is. Lees hier verder over raamdecoratie voor grote ramen.

Ook gordijnen bestellen met speciale maten? Neem contact met ons op.

Elektrische vouwgordijnen 6 meter hoog
Vouwgordijnen 6 meter hoog