vouwgordijnen elektrisch

Vouwgordijnen elektrisch kettingbediend

Bij deze opdracht is de gehele woning uitgevoerd met vouwgordijnen in dezelfde stof, waardoor de woning een mooi geheel wordt. Op de begane grond is gekozen voor elektrische vouwgordijnen waarvan er 6 op een batterij en 3 op 230V worden bediend. Omdat in de erker een vouwgordijn hangt van 460 cm breed is hier gekozen voor 230V omdat deze motoren meer gewicht kunnen trekken. De overige vouwgordijnen hebben een batterij omdat hier geen stroompunt in de buurt is en op deze manier geen bedrading aangelegd hoeft te worden. In totaal hebben wij bij deze klant 28 vouwgordijnen ingemeten en gemonteerd.

Er is hier gekozen voor de stof Calais 07 beige. Deze vouwgordijnen laten wel licht door maar hebben geen inkijk als de vouwgordijnen naar beneden zijn. De afwerking is gemaakt met de baleinen aan de achterzijde en de onderzijde heeft een volant waardoor een strakke uitstraling ontstaat.

Op de slaapkamers is ook gekozen voor de stof Calais 07 beige maar is aan de achterzijde een verduisterende voering voorzien zodat de slaapkamers goed donker zijn.

Vouwgordijnen kettingbediend

Vouwgordijnen kettingbediend

verduisterende vouwgordijnen kettingbediend

verduisterende vouwgordijnen kettingbediend