vouwgordijnen keuken woonkamer

Vouwgordijnen keuken en woonkamer

Vouwgordijnen keuken en woonkamer

Deze klant heeft gebruik gemaakt van de advies en inmeet service. In totaal hangen hier 7 vouwgordijnen en 1 gordijn. Omdat het lastig was hoe de achtergevel ingemeten moest worden hebben zij van onze services gebruik gemaakt. Hier is gekozen voor de stof Oxford 02 – Grijs. Zij hebben voor de stof Oxford gekozen omdat er overdag veel hinderend zonlicht de kamer inkomt. De stof Oxford is een mooie dichte weefstof die zorgt dat het felle zonlicht grotendeels wordt tegengehouden terwijl er wel licht doorheen komt.

In de keuken hangen 3 vouwgordijnen waarvan 2 boven de schuifpui. Mooi om te zien is dat de baleinen van de vouwgordijnen netjes doorlopen ondanks de verschillende hoogtes. In de hoek hangt een showgordijn met dubbele plooi om de buizen van de verwarming weg te werken. Wanneer u kiest voor een nep gordijn, zorg er dan wel voor dat u deze breed genoeg bestelt, zo voorkomt u dat het wat goedkoop overkomt.

In de woonkamer zijn dezelfde grijze vouwgordijnen toegepast zodat de gehele woning een mooi geheel vormt. De grijze vouwgordijnen zijn afgewerkt met de baleinen aan de voorzijde en de onderzijde is met een halve flap afgewerkt.

vouwgordijnen keuken

vouwgordijnen keuken

vouwgordijnen woonkamer

vouwgordijnen woonkamer