leverkleur vouwgordijnen

vouwgordijnen leverkleur

Vouwgordijnen leverkleur

De vouwgordijnen die u hier ziet zijn gemaakt van de stof Lyon 08 Lever. Deze leverkleurige vouwgordijnen hangen allen in de woonkamer waarvan 6 vouwgordijnen in een mooie grote erker. De stof zorgt voor veel privacy als de vouwgordijnen dicht zijn maar ze laten wel veel licht de kamer binnenvallen.

Bij deze klant zijn er heel veel ramen in de woonkamer. Het grote voordeel van vouwgordijnen is dat ze weinig ruimte innemen in de kamer. Wanneer u bjvoorbeeld kiest voor normale hanggordijnen dan zou er veel vloeroppervlakte gebruikt moeten worden. De vouwgordijnen hangen in dit geval allemaal tot de vensterbank en gebruiken zo dus minimale ruimte.

De vouwgordijnen zoals ze hier zijn besteld zijn allemaal afgewerkt in de stof Lyon 08 – Lever, met de baleinen aan de achterzijde en de onderzijde is afgewerkt met een volant. Zeker wanneer er meerdere vouwgordijnen naast elkaar hangen is het aan te raden om de vouwgordijnen met een volant af te werken, zo hangt de onderzijde van de vouwgordijnen allemaal strak naast elkaar.

Voor meer informatie en de mogelijke afwerkingen van vouwgordijnen klikt u hier.

vouwgordijn lever

vouwgordijn lever

vouwgordijnen leverkleur

vouwgordijnen leverkleur