Logo Luxury

Vouwgordijnen Luxury Collection

Vouwgordijnen Luxury Collection

BlindDesign introduceert na het succes van de Home Collection nu ook de Luxury Collection. In deze collectie zitten een aantal nieuwe stoffen waaronder een hele mooie linnenlook stof, een nieuwe dim-out stof, een brandvertragende transparante stof en een nieuwe weefstof. In deze collectie zullen de komende periode nog meer stoffen aangevuld gaan worden om zo het aanbod nog ruimer te maken.

De confectieafwerking zal van dezelfde hoge kwaliteit zijn die u al gewend was van onze Home Collection. Het verschil zit alleen in de stofkwaliteiten. Met het aanbieden van deze exclusieve vouwgordijnen wordt ons aanbod een stuk ruimer zodat er voor iedere klant wel een passende stof is.

De stof Liverpool is een hele mooie linnen look vouwgordijn, deze heeft de uitstraling van een echte linnen stof maar heeft wel de producteigenschappen van een 100% polyester stof. De stof Manchester is een nieuwe transparante brandvertragende stof, die geschikt is voor projecten maar ook zeer goed toe te passen is als particulier. De stof Birmingham is een dim-out stof, de voorzijde van deze stof is een geweven stof en aan de achterzijde heeft deze stof een dim-out voering. Deze stof is voor 95% verduisterend en is goed toepasbaar op slaapkamers bijvoorbeeld. En de stof Oxford is een hele mooie geweven gordijnstof, te gebruiken als gewoon vouwgordijn, verduisterend vouwgordijn en ook als vouwgordijn met bies.

Kortom een hele mooie aanvulling op ons al bestaande assortiment stoffen. Bezoek de site regelmatig er zullen de komende tijd nog een aantal stoffen als bijvulling volgen.