• Vouwgordijnen specialist

Vouwgordijnen specialist

Wij als BlindDesign zijnde durven ons wel een echte vouwgordijnen specialist te noemen. Vanuit ons gordijnatelier zijn wij al bijna 50 jaar actief in de gordijnen en vouwgordijnen. In al die jaren hebben wij zo veel ervaring opgedaan dat wij ons wel een specialist mogen noemen. De meeste aanbieders online richten zich op het standaard werk. Maar je wordt pas een vouwgordijnen specialist als je jezelf kan onderscheiden.

BlindDesign onderscheidt zich in de markt door ook alle afwijkende maten te maken. Denk eens aan 6 meter brede of 6 meter hoge vouwgordijnen. Of denk eens aan schuine vouwgordijnen die passend worden gemaakt op uw kozijnen. Het echte specialisme ontstaat als je juist deze uitdagingen aangaat. De kennis die je opbouwt kun je niet afkijken van anderen maar moet je zelf leren door het gewoon te doen. Naast alle gekke maten bieden wij ook alle soorten afwerkingen aan. Zo maken wij  vouwgordijnen met de baleinen aan de voor- of achterzijde.

Vouwgordijnen specialist
Specialist Vouwgordijnen

Specialist vouwgordijnen

Veel aanbieders noemen zich een specialist in vouwgordijnen maar bieden niet eens de mogelijkheid om een gevoerd vouwgordijn te maken. BlindDesign levert alle soorten voering in verschillende kleuren, gewoon omdat dat bij een specialist vouwgordijnen hoort. Een andere manier dat wij ons onderscheiden is ons specialisme in elektrische vouwgordijnen. Deze verkopen wij zeer regelmatig en wij durven wel te zeggen dat er geen bedrijf is die meer kennis heeft van elektrische vouwgordijnen.

BlindDesign onderscheidt zich door:

  • 6 meter brede vouwgordijnen
  • 6 meter hoge vouwgordijnen
  • Schuine vouwgordijnen
  • Alle soorten afwerkingen
  • Gevoerd en verduisterend gevoerd
  • Elektrische vouwgordijnen