Wave gordijnen met vouwgordijnen

Bij deze opdracht heeft BlindDesign de gehele woning gestoffeerd. Op de begane grond is er een mooie combinatie gemaakt van vouwgordijnen in de ramen en wave gordijnen bij de openslaande deuren. Deze combinatie van raamdecoratie maakt een mooie mix van klassieke vouwgordijnen en moderne wave gordijnen. Door de wave gordijnen en vouwgordijnen van dezelfde stof te maken ontstaat er een mooi rustig geheel. Gekozen is de stof Nice, dit is een semi transparante gordijnstof. Doordat deze stof niet te dik is komt er veel licht door de stof en kunt u eenvoudig zelf door de stof naar buiten kijken. Wel is het zo dat er ‘s avonds wat inkijk kan zijn als het buiten donker is. De vouwgordijnen zijn afgewerkt met de baleinen aan de achterzijde en de onderzijde heeft een volant waardoor de vouwgordijnen een mooie strakke onderzijde hebben.

Op de slaapkamers is gekozen voor verduisterende rolgordijnen in bijna dezelfde kleur als de vouwgordijnen en gordijnen. Het voordeel van rolgordijnen is dat deze wat prijsvriendelijker zijn. Het nadeel daarentegen is dat rolgordijnen wel altijd iets meer licht langs de zijkanten doorlaten. Op de zolder zijn ook rolgordijnen geleverd en ook Velux verduisterende rolgordijnen.

Voor meer inspiratie over wave gordijnen en vouwgordijnen kunt u ook eens kijken op onze fotogalerij. Op deze pagina hebben wij meer foto’s staan van geleverde opdrachten. Ook op onze blog plaatsen wij regelmatig nieuws en nieuwe uitgevoerde opdrachten. Wilt u zelf online wave gordijnen bestellen, dan kan dat uiteraard ook.

Vouwgordijnen Nice
Wave gordijnen en vouwgor
Verduisterende rolgordijnen