• Vouwgordijnen Afterpay

BlindDesign biedt de mogelijkheid dat u achteraf kunt betalen door gebruik te maken van de services van Afterpay

BlindDesign biedt u verschillende mogelijkheden om de betalingen te voldoen. Het meest gebruikt is de betaaloptie via iDeal. Daarnaast hebben wij de mogelijkheden om de betalingen te doen met uw creditcard, voor Belgische klanten hebben wij bancontact of u kiest voor de optie vooruitbetalen met een bankoverschrijving. Wij bieden nu ook de optie aan om achteraf te betalen. Wij werken hiermee samen met Afterpay, dit is de meest gebruikte optie voor achteraf betalen. Zo is het nu dus ook mogelijk om vouwgordijnen en gordijnen te bestellen met Afterpay. Het bestelproces verloopt als normaal, u stelt uw vouwgordijnen en/of gordijnen samen en u kiest voor afrekenen. U komt dan de optie van Afterpay tegen. Door uw gegevens in te vullen zal Afterpay een controle van uw gegevens doen alsook een kredietcheck. Op basis van uw gegevens heeft u dan een te besteden bedrag wat u achteraf na levering kunt voldoen. Het beste maakt u eerst een account aan bij Afterpay en gebruikt u de Afterpay app. Het krediet dat u krijgt van Afterpay wordt door hun vastgesteld en BlindDesign heeft hier geen enkele invloed op. U bestelt bij BlindDesign de gordijnen en vouwgordijnen en u gaat vervolgens de betalingsplicht met Afterpay aan. Ondanks het achteraf betalen is het niet mogelijk om de goederen retour te sturen omdat al onze producten maatwerk zijn en hiermee uitgesloten zijn van het herroepingsrecht. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden. Het gebruik van Afterpay is uitsluitend te gebruiken wanneer u een bestelling plaatst via onze webshop. Als u een bestelling maakt per e-mail of na een adviesbezoek van BlindDesign, dan maken wij een gewone factuur op en deze kunt u niet betalen met Afterpay omdat Afterpay een koppeling heeft met onze webshop.

Achteraf betalen met Afterpay voor Nederlandse consumenten

AfterPay voert voor https://blinddesign.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Afterpay achteraf betalen

Achteraf betalen met Afterpay voor Belgische consumenten

AfterPay voert voor https://blinddesign.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Afterpay achteraf betalen