• Advies Vouwgordijnen

Advies, Inmeten en Montage vouwgordijnen en gordijnen

BlindDesign biedt naast de online verkoop van (vouw)gordijnen ook de mogelijkheid tot het geven van advies, inmeten en montage vouwgordijnen en gordijnen.

Voor een adviesafspraak brengen wij €69,- in rekening. Hiervoor komt 1 van onze adviseurs bij u langs. Wij hebben dan alle stoffen in groter formaat dan de stofstalen zodat u een beter idee van de stof krijgt. Ook heeft de adviseur een aantal voorbeelden van (vouw)gordijnen bij zich en krijgt u een uitleg van alle afwerkingsmogelijkheden. Als u er direct voor kiest de (vouw)gordijnen te bestellen worden deze kosteloos ingemeten. Wanneer er voor het inmeten een aparte afspraak gemaakt wordt dan hanteren wij ook hiervoor een tarief van €69,-.

Het ophangen van de (vouw)gordijnen kan ook door BlindDesign gerealiseerd worden. Hiervoor berekenen wij eenmalig €69,- en €25,- per (vouw)gordijn. Dus stel dat u 8 vouwgordijnen wilt laten monteren dan zijn de kosten eenmalig €69,- en 8 maal €25,-. Het totaal van de montage wordt dus €269,- incl BTW. U kunt er ook voor kiezen om de gordijnen en vouwgordijnen zelf te monteren, klik hier voor meer informatie.

Ook is het mogelijk dat BlindDesign nieuwe gordijnrails bij u ophangt. De kosten hiervan zijn €19,95 per meter inclusief de montage. Het is mogelijk om bochten te laten buigen in de gordijnrails, hiervan zijn de kosten €10,- per bocht. Het opmeten van de gordijnrails kan gedaan worden tijdens de adviesafspraak. Daarnaast hebben wij een collectie bij ons met wat luxere roedes en railroedes waaruit u ook een keuze kunt maken.

Wilt u toch zelf de vouwgordijnen online bestellen dan kunt u dit doen op deze pagina.

Opmerkingen:

  • Bij het inmeten en montage dient de ruimte fatsoenlijk bereikbaar te zijn
  • De kozijnen en/of vensterbanken moeten zijn afgewerkt (bij het inmeten)
  • Voor hoogtes van meer dan 3,5 meter gelden andere tarieven. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen via het contactformulier
  • Bent u woonachtig in België of op de Waddeneilanden? Ook dan gelden er andere tarieven. Vraag een offerte aan via het contactformulier
Advies, inmeten en montage vouwgordijnen en gordijnen
Advies, inmeten en montage vouwgordijnen en gordijnen