Hieronder vindt een fotogalerij van opgeleverde opdrachten. Ga met uw muis over de foto en u ziet welke stof, kleur en afwerking hier toegepast is. Alle foto’s van vouwgordijnen en gordijnen zijn of door de klant gemaakt of door onszelf. Laat u inspireren door de foto’s en wellicht zitten er leuke voorbeelden bij voor u. Mocht u een vraag hebben over een foto dan kunt u dit altijd aan ons voorleggen via het contactformulier.

Wilt u meer uitleg over onze vouwgordijnen en gordijnen dan kunt u uiteraard ook die pagina’s bezoeken. Hier vindt u meer uitleg over de mogelijkheden en afwerkingen.

Wij hopen dat de sfeerbeelden van de vouwgordijnen en gordijnen u kunnen helpen in uw keuze welke stof en/of kleur passend zou zijn in uw interieur. Mocht u een bepaalde foto mooi vinden, stel ons dan gerust de vraag welke stof en kleur daar gebruikt is. Alle afbeeldingen zijn opdrachten die wij hebben uitgevoerd. Heeft u bij ons vouwgordijnen en/of gordijnen besteld, stuur ons dan een paar mooie foto’s toe zodat wij deze op onze fotogalerij kunnen plaatsen.