Batterij systeem vouwgordijn

Het batterij systeem vouwgordijn is een perfecte oplossing voor ramen waar geen stroompunt aangebracht kan worden. Het systeem is voorzien van een Somfy RTS motor. Het systeem kan bediend worden met een afstandsbediening, draadloze wandschakelaar en/of met een app bediening. Er zijn verschillende afstandsbedieningen, afhankelijk van het aantal vouwgordijnen dat u nodig heeft, zo is er ook een 16 kanaal afstandsbediening leverbaar. Qua app zijn er meerdere merken mogelijk zoals de Somfy Tahomabox of de Homey, zolang de apps maar het Somfy RTS signaal ondersteunen. U kunt iedere stof en ieder type afwerking kiezen voor de vouwgordijnen, alles is precies hetzelfde als bij kettingbediende vouwgordijnen.

Het grote voordeel is van het batterij systeem vouwgordijnen is dat er geen stroom aangelegd hoeft te worden. Vaak wordt bij een verbouwing of nieuwbouw niet altijd nagedacht over de raambekleding. Onder het systeem hangt de Somfy Lithium batterij. Deze wordt eens per 10 tot 12 maanden opgeladen. U kunt een oplader meebestellen, het opladen zelf duurt maximaal anderhalf uur. Qua kracht zijn de batterij motoren gelijk aan een kettingbediend systeem.

Batterij Systeem Vouwgordijn

Somfy Batterij vouwgordijn

Het meest betrouwbare systeem in de markt is het Somfy batterij vouwgordijn. Somfy is niet voor niets wereldmarktleider in de binnen- en buitenzonwering. Voor het batterij systeem gebruiken wij de Somfy Tilt&Lift 25 RTS WF motoren. Met deze motoren stellen wij vooraf een boven- en onderpositie in, hier stopt het vouwgordijn altijd. Daarnaast hebben de RTS motoren ook de mogelijkheid van het instellen van een veel gebruikte stand. Somfy noemt dit de My-Position. De My-Position is een stand die u veel gaat gebruiken, meestal is dit ergens halverwege. Dit kan voor privacy ingesteld worden, of juist een gezellige huiselijke stand. Deze is vrij eenvoudig bij montage in te stellen, dit moet ook tijdens de montage omdat wij vooraf niet weten wat de tussenpositie gaat worden.

Het Somfy batterij systeem is te combineren met andere Somfy RTS producten. Stel dat u ook elektrische gordijnrails van Somfy heeft dan kunnen deze samen op dezelfde afstandsbediening.

Voordelen

  • Eenvoudige montage

  • Lithium batterij

  • Bedienbaar met een app

  • Uit te breiden met Google Assistent

  • Geen stroompunt nodig

  • Alle stoffen mogelijk

  • Ook als verduisterend vouwgordijn

  • Instellen van vaste tijden