Elektrische vouwgordijnen met de Homey app bedienen

Hier ziet u een opdracht die wij hebben uitgevoerd in België. De klant had deze zelf ingemeten en wij hebben wel de montage verzorgd. Er hangen hier 12 vouwgordijnen naast elkaar. De systemen zijn voorzien van een Somfy RTS motor op batterij. De elektrische vouwgordijnen worden ook bediend met de Homey app. Naast de standaard bediening met een afstandsbediening kunnen al onze vouwgordijnen ook met een app bediend worden. Naast de Homey app zijn er veel meer mogelijkheden, zoals de Tahomabox van Somfy zelf. In principe kan iedere app gebruikt worden mits deze het Somfy RTS signaal ondersteunen. Het is vrij eenvoudig om de elektrische vouwgordijnen met de Homey app te bedienen. Allereerst worden alle vouwgordijnen per stuk aangemeld in de app, u kunt er dan ook een naam aan geven. Daarna kunt u in de app verschillende groepen instellen en ook tijdklokken programmeren. De afstandsbediening blijft naast de app ook gewoon actief, handig wanneer er mensen in huis zijn die geen toegang tot de app hebben. Maar ook handig wanneer u geen wifi heeft of uw telefoon leeg is. Daarnaast is de afstandsbediening ook erg praktisch voor het programmeren van de vouwgordijnen.

Er zijn 230V systemen maar hier is gekozen voor batterij vouwgordijnen op Homey app bediening. Het grote voordeel van een batterij systeem is dat er geen stroomvoorziening nodig is. Zoals u hier ziet is dat soms best lastig om dat onzichtbaar aan te leggen. De gekozen stof is de Preston 071 linnen en alle vouwgordijnen zijn voorzien van een meekleurende voeringstof aan de achterzijde. De afwerking van de vouwgordijnen is met ons erker model met de baleinen aan de achterzijde.

Bent u op zoek naar Somfy vouwgordijnen met app bediening? neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Elektrische vouwgordijnen met Homey app
Batterij vouwgordijnen op Homey
Somfy vouwgordijnen met app bediening