Elektrische vouwgordijnen met Somfy Sonesse IO motor

Wederom een leuke opdracht afgerond, ditmaal in Waspik. Wij waren al tijdens de bouwfase aanwezig om aan te geven waar alle stroomvoorzieningen getroffen moesten worden. Uiteindelijk hebben wij hier 18 elektrische vouwgordijnen met Somfy Sonesse IO motor geleverd en gemonteerd. De IO motoren zijn de nieuwste generatie motoren van Somfy. Al jarenlang zijn de RTS motoren in de markt. Het verschil is dat bij RTS er 1 richtingsverkeer is van de afstandsbediening naar de motoren. Bij IO geven de motoren ook weer een terugkoppeling terug in welke stand het vouwgordijn staat. De Somfy IO vouwgordijnen kunnen bediend worden door een afstandsbediening, draadloze wandschakelaar of via de Tahomabox. Wij hebben hier ook de nieuwste afstandsbediening Nina aan gekoppeld, hiermee kan ieder vouwgordijn individueel bediend worden en kunnen er ook groepen ingesteld worden. Zo is er ook een groep dat alle 18 vouwgordijnen tegelijk open of dicht gaan.

Elektrische dim out vouwgordijnen.

De gekozen stof is de Sunderland 021. Dit is een dim out stof die door de hele woning gebruikt is, zo oogt het van buitenaf ook allemaal hetzelfde. Elektrische Dim Out vouwgordijnen zorgen op de slaapkamers voor verduistering en op de begane grond voor 100% privacy. Daarnaast is de stof lekker dik wat weer goed is voor de akoestiek. Naast de dim out vouwgordijnen kunnen wij alle soorten stoffen leveren zoals elektrische linnen vouwgordijnen bijvoorbeeld. Via de Tahomabox kan men een app downloaden op telefoon of tablet. Via deze app kunnen de Elektrische vouwgordijnen met Somfy Sonesse IO motor ook bediend worden. Voordeel van de app is dat er ook klokken ingesteld kunnen worden en dat de vouwgordijnen ook van afstand bediend kunnen worden.

Somfy IO vouwgordijnen.

Het leuke is dat alle soorten sturingen tegelijk gebruikt kunnen worden. De Somfy IO vouwgordijnen hebben de instellingen in de motor zitten. Aan deze motor worden de afstandsbedieningen en de Tahomabox gekoppeld. Eigenlijk geven deze sturingen alleen een signaal naar de motor zoals “open” of “dicht” of “stop”. De instellingen hebben wij vooraf in de motor ingesteld zoals de bovenste en onderste positie. Wanneer u interesse heeft in Somfy IO vouwgordijnen dan zijn wij uw graag van dienst voor advies of andere vragen.

Elektrische vouwgordijnen met Somfy Sonesse IO motor
Elektrische dim out vouwgordijnen
Vouwgordijn met Somfy IO motor
Somfy IO vouwgordijnen