Elektrische wave gordijnen

Helemaal van deze tijd zijn de gordijnen met een wave plooi. Hierbij komen er golven in de gordijnen wat een moderne look geeft. Bij deze opdracht hebben wij diverse elektrische gordijnrails gemonteerd met wave gordijnen. Bij die variant komen er speciale glijders aan een koord in de rails, op die manier komen alle golven netjes op dezelfde afstand van elkaar te staan. De elektrische wave gordijnen die wij hier hebben gemaakt staan op een afstand van 8cm van elkaar. Zeker op de hoogte van 6 meter is een 8cm wave plooi mooier dan een 6cm plooi. Omdat de klant onder andere een hoge vide heeft, is het een must om deze wave gordijnen elektrisch te maken.

De gordijnen zijn gemaakt van de stof Rochelle. Dit is een transparante stof met een deel linnen in de samenstelling. Bij een normale wave plooi wordt er 200% stof gebruikt. In dit geval hebben wij een stofverbruik van 280% gekozen. Zo vallen de plooien wat dieper. Gevolg is dat de golven ook op 6 meter hoogte mooi naar beneden vallen. Bij een normaal stofverbruik zullen de gordijnen wat meer open gaan staan aan de onderzijde. Belangrijk bij zulke hoge wave gordijnen is de stofkeuze, kies nooit een te stugge stof maar eentje die mooi soepel valt.

De elektrische rail die wij gebruikt hebben is de Somfy Glydea 60RTS. Dit is een uiterst stille motor met een slow start/slow stop. Voordeel hiervan is dat de gordijnen heel rustig bewegen. De bediening is met een afstandsbediening en de klant had zelf al een app bediening aangeschaft, zo zijn er 2 manieren van bedienen. Bent u ook op zoek naar elektrische wave gordijnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zie onze contactpagina.

Wave gordijnen 6 meter hoog

Elektrische wave gordijnen