Bij deze klant hebben wij de gehele woning van boven naar beneden gestoffeerd met nieuwe gordijnen. De gordijnen in de woonkamer zijn opgehangen aan een bronzen roede van het merk Interstil. Wanneer u gordijnen aan een roede ophangt dan zijn er 2 opties, of de gordijnen worden voorzien van ingeslagen ringen of de gordijnen worden geplooid en komen aan losse ringen te hangen. In dit geval is er gekozen voor de stof London (deze stof komt binnenkort ook online leverbaar) en de gordijnen zijn gemaakt met een dubbele plooi. Door deze combinatie ontstaan er mooie klassieke gordijnen. In dit geval is er gekozen voor een dikke 35mm roede omdat er een behoorlijke overspanning is van steun naar steun. Zorg voor gordijnen aan roede dat u een goede kwaliteit roede kiest.

Verder is er bij deze opdracht een aantal verduisterende overgordijnen geleverd voor de slaapkamers. Hierbij is de stof Nice 07 beige toegepast. Eigenlijk is de stof Nice een semi transparante stof maar deze kan ook prima van een voering voorzien worden. In dit geval is gekozen voor de stof Cannes 100 roomwit als voering. Op de foto ziet u de achterzijde van de gordijnen, zo kunt u mooi zien hoe wij de verduisterend gevoerde gordijnen confectioneren.

Klik hier als u gordijnen met dubbele plooi wilt bestellen.

Als u een liefhebber bent van klassieke interieurs dan zijn gordijnen aan een roede ideaal. Combineer deze gordijnen dan ook eens met transparante linnen vouwgordijnen, dit is samen een nog klassiekere look.

gordijnen aan ringen
Gordijnen verduisterend achterzijde
Gordijnen aan roede