slider-grijze-vouwgordijnen-erker

Gratis Verzending

Vouwgordijnen Calais 01 wit
Vitrages York 04 zwart
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen wit
Vouwgordijnen en Gordijnen
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen antraciet
Gordijnen
Vouwgordijnen beige
Vouwgordijnen ecru

Ruimste collectie stoffen

Transparante stoffen

Inbetween stoffen

Semi transparante stoffen

Dichte stoffen

Sfeerfoto gordijnen
vouwgordijnen met bies
Verduisterende vouwgordijnen op maat

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Verduisterende vouwgordijnen op maat zijn vouwgordijnen die verduisterend gevoerd zijn. De vouwgordijnstof op zich is nooit verduisterend maar door een verduisterende voering toe te passen laat het vouwgordijn geen licht door. Net als bij een gewoon gevoerd vouwgordijn wordt deze voeringstof aan de achterzijde verwerkt. Als het ware worden de gordijnstof en voeringstof aan elkaar gezet en worden daarna de tunnels in de vouwgordijnen gemaakt.

Redenen waarom een voering

Verduisterende vouwgordijnen op maat worden meestal op slaapkamers toegepast. Maar het kan ook zijn dat u heel veel last heeft van zonlicht. Kies dan voor een verduisterend vouwgordijn op maat. Of denk eens aan een kantoor met een presentatie ruimte die goed donker gemaakt moet worden. En wat als u last heeft van tocht en koude? Er zijn nog steeds woningen met enkel glas. Bij deze ramen komt er altijd tocht naar binnen. U kiest dan voor de voering die ook tocht en kou tegengaat. De voeringstof zelf is 100% verduisterend, hier komt geen licht doorheen. Het maakt dus ook niet uit welke kleur verduisterende voering u kiest.

Verduisterend vouwgordijn op maat

Een verduisterend vouwgordijn op maat kan van praktisch alle stoffen gemaakt worden. U kiest de basisstof die zichtbaar is van binnenuit. Aan de achterzijde wordt dan de voeringstof verwerkt. Deze verduisterende voering leveren wij in verschillende kleuren zodat u zelf bepaalt welke kleur van buitenaf zichtbaar is. Kies de juiste voering kleur die bij de buitenzijde van de woning past. Een verduisterende vouwgordijn op maat wordt precies gemaakt zoals u die bestelt.

Bestel op maat

U kunt de vouwgordijnen zelf samenstellen waarbij de maten op de mm nauwkeurig worden gemaakt. Uiteraard moet u een verduisterend vouwgordijn wel op maat bestellen zodat deze goed in het raam past en dat er weinig licht langs de zijkanten kan komen. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. U kunt ook zelf bepalen hoe het vouwgordijn verder wordt afgewerkt zoals de baleinen aan de voor- of achterzijde en welk type ketting u wilt. Ook is het mogelijk om met een bies langs de zijkanten of aan de onderzijde te werken.

Verduisterend vouwgordijn op maat

Onderstaand vindt u een aantal verduisterende en gevoerde vouwgordijnen die u zelf kunt samenstellen.