• Referenties Vouwgordijnen

Referenties BlindDesign

Ervaringen met BlindDesign

Voordat u online vouwgordijnen of gordijnen gaat bestellen dan bent u uiteraard ook nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen. Als online leverancier is het lastig om u de kwaliteit en service van ons bedrijf te laten zien. Roepen dat we de beste zijn is niet voldoende. Het meest betrouwbaar zijn de ervaringen van andere klanten. Dat heeft ons doen besluiten om onze referenties uit te besteden aan de Feedbackcompany. Hier kan men de ervaringen delen. Omdat het een onafhankelijke referentie website is, kunnen de referenties niet gemanipuleerd worden. Op veel websites staan wel referenties maar dan zijn deze pagina’s in eigen beheer en bepaalt de website wat er wel of niet geplaatst wordt. Laat u zich niet misleiden door zulke websites. Wij nodigen onze bestellende klanten altijd uit om een reactie achter te laten. Na een bestelling of een montage die wij uitvoeren, krijgt iedereen een e-mail met de uitnodiging om een reactie achter te laten. In de jaren dat wij nu met de Feedbackcompany samen werken hebben wij gelukkig nog geen enkele negatieve reactie gekregen. Uiteraard maken wij ook wel eens een fout, maar lossen wij dit altijd zo spoedig mogelijk weer op. Klik op de afbeelding voor de referenties BlindDesign.

Laat uw stem horen.

Uiteraard horen wij graag van u zowel positieve als negatieve reactie. De positieve reacties motiveren ons om door te gaan met een focus op kwaliteit en service. De negatieve reacties kunnen ons laten inzien waar verbeterpunten liggen. Heeft u een klacht of een suggestie, bekijk dan deze pagina voor klachten en suggesties.

Reacties van klanten die u voorgingen

Alle reacties van klanten die u voorgingen worden handmatig gecontroleerd door de Feedbackcompany. Door deze controle is het niet mogelijk om de referenties te manipuleren. En dat is maar goed ook want u wilt uiteraard alleen echte reacties lezen. Kijk gerust eens naar de berichten van andere mensen over onze producten en kwaliteit. Ook vindt u berichten over onze service, aftersales en snelheid van leveren. Graag ontvangen wij ook uw feedback om onze service en kwaliteit in de gaten te houden. Zonder uw hulp weten wij niet waar onze verbeterpunten liggen. Dus bent u een (tevreden) klant die bij ons besteld heeft, laat dan gerust een bericht achter. U heeft zelf waarschijnlijk ook een aantal referenties gelezen om u te overtuigen. Laat dan ook een reactie achter voor andere geïnteresseerde bezoekers.