Vouwgordijnen antraciet

Vouwgordijnen in een donkere kleur geven normaal meer warmte aan het interieur, zo ook de vouwgordijnen antraciet. Antraciet is eigenlijk gewoon de dure naam van donkergrijs. Wanneer er wordt gekozen voor slechts 1 soort raamdecoratie dan wordt die vaak in kleur gekozen. Wanneer er meerdere soorten raamdecoratie gebruikt wordt dan wordt er weer meer gekozen voor roomwitte vouwgordijnen. Dus stel een wit transparant vouwgordijn in combinatie met donkere overgordijnen.

Indien er 1 raamdecoratie wordt gebruikt dan moet die alle sfeer aanbrengen, dan is vaak wit of gebroken wit niet voldoende. Een rijke chique uitstraling kunt u krijgen van vouwgordijnen antraciet. Uiteraard zal het wat donkerder ogen dan wat u gewend bent. Maar het zal zeker niet somber worden. Een donkergrijs of antraciet vouwgordijn zal juist een mooi contrast geven met de muren en/of kozijnen. Kies ook voor de overgordijnen in antraciet zodat er een mooi geheel ontstaat.

Vouwgordijnen antraciet

Antraciet vouwgordijnen

Antraciet vouwgordijnen worden vaak toegepast wanneer er meerdere witte muren zijn, dit voor het contrast. Bijkomend voordeel is dat door de kleur antraciet er bijna geen vlekken zichtbaar zijn op de stof. De antraciet vouwgordijnen kunnen uiteraard ook als elektrische variant geleverd worden. De foto hierboven zijn elektrische vouwgordijnen met de stof Calais 03 antraciet. Zowel de grote glaspartij als de keuken is van deze stof gemaakt. De andere opdracht is uitgevoerd met een stof uit onze project collectie, extra voordeel is dat die stof brandvertragend is.

Voordelen vouwgordijnen antraciet

  • Minder vuiligheid zichtbaar
  • Geeft veel warmte aan het interieur
  • Mooi contrast met de muren
  • Ook elektrisch mogelijk
  • Combineer met antraciet overgordijnen
Antraciet vouwgordijnen