Schuine vouwgordijnen

Schuine vouwgordijnen

Met de hedendaagse architectuur zijn er ook diverse vormen van ramen. Niet voor iedere vorm is een geschikte oplossing. Met schuine ramen zijn niet alle soorten raamdecoratie mogelijk. Vaak kan dit wel met vouwgordijnen opgelost worden. Bent u op zoek naar een schuin vouwgordijn? Stuur ons dan gerust een foto van uw ramen zodat wij kunnen aangeven welke oplossingen er zijn. Niet ieder schuin raam is mogelijk, of het kan zijn dat de schuine vouwgordijnen niet geheel opgetrokken kunnen worden. Wij kunnen deze vouwgordijnen met een schuine kant maken als kettingbediende variant, elektrisch of eventueel met een vaste klittenband rail. Het is maar net hoe u de vouwgordijnen wilt gaan bedienen.

Vouwgordijnen met een schuine kant.

Er zijn vouwgordijnen met een schuine kant aan de bovenkant en soms ook aan de zijkant. In bijna alle gevallen kan het bovenste deel waar het schuine begint, niet opgetrokken worden.

Semi transparante schuine vouwgordijnen
Schuine vouwgordijnen op maat

Alle stoffen voor vouwgordijnen die schuin zijn

In principe zijn alle stoffen mogelijk voor vouwgordijnen die schuin zijn. Denk aan transparante stoffen, dichte stoffen, maar ook aan verduisterende stoffen. Ook kunnen wij vouwgordijnen maken voor trapezium ramen. Soms komen wij ook ramen tegen waar de onderzijde schuin is maar de bovenkant weer recht. Voor die ramen is het vrij eenvoudig om daar een vouwgordijn voor te maken die ook nog eens geheel opgetrokken kan worden. Indien gewenst kunnen wij de schuine vouwgordijnen ook met een bies maken rondom. U kunt alle vouwgordijnen zelf per e-mail bestellen, u kunt ons dan een tekening toesturen met alle maten. Ook kunt u gebruik maken van onze advies/inmeet service, wij komen dan langs om de maten te nemen. Bent u op zoek naar andere vormen waar wij een vouwgordijn voor moeten maken, stel gerust uw vraag aan ons.

  • Schuine vouwgordijnen
  • Trapezium vouwgordijnen
  • Elektrische vouwgordijnen voor schuine ramen
  • Verduisterend gevoerd schuin vouwgordijn
  • Transparante vouwgordijnen met schuine kant
  • Kettingbediend
  • Koordbediend
  • Optie met een vaste klittenbandrail