Elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen op Tahomabox

Bij deze klant hebben wij de gehele woning gestoffeerd. Zo zijn er op de slaapkamers verschillende dim-out vouwgordijnen en gordijnen geplaatst. In de woonkamer en eetkamer zijn er 12 elektrische vouwgordijnen opgehangen die aangestuurd gaan worden via de Tahoma box van Somfy. De elektrische vouwgordijnen zijn gemaakt van de stof Oxford 06 naturel en de vouwgordijnen zijn gemaakt met de baleinen aan de achterzijde. De elektrische vouwgordijnen zijn voorzien van Somfy Sonesse motoren die uiterst stil in gebruik zijn.

Naast de standaard afstandsbediening zijn er in deze woning meerdere draadloze schakelaars op de wand bevestigd, zo is er per ruimte een bediening aanwezig. Om deze elektrische vouwgordijnen met een smartphone of tablet te kunnen bedienen is er een Tahoma box aanwezig. De Tahoma box fungeert eigenlijk hetzelfde als een afstandsbediening maar met de te downloaden app kunt u in de Tahoma box veel meer dan een afstandsbediening. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdklokken instellen hoe laat de vouwgordijnen open en dicht moeten gaan. Ook kunt u scenario’s aanmaken zoals een scenario “ontbijt”. Als u op dat scenario klikt gaan de vouwgordijnen in de eetkamer omhoog maar blijven de vouwgordijnen in de woonkamer nog omlaag. De Tahoma box is een thuis Dominica systeem waar naast de Somfy producten ook andere merken aan gekoppeld kunnen worden, zoals een Honeywell voor de thermostaat. Voor meer informatie over elektrische vouwgordijnen en gordijnen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Naast de elektrische vouwgordijnen hebben wij ook 4 elektrische duo-rolgordijnen in de keuken geleverd. Ook deze elektrische duo-rolgordijnen worden bediend door een afstandsbediening, wandschakelaar in de keuken en door de Tahoma box. Wilt u een prijsindicatie voor elektrische duo-rolgordijnen? stuur dan uw wensen en maten naar [email protected]

elektrische-vouwgordijnen-oxford-06-naturel

elektrische-vouwgordijnen-oxford-06-naturel