vouwgordijn nijmegen

Vouwgordijnen Nijmegen

Bij deze klant hangen in totaal 20 vouwgordijnen en 2 gevoerde gordijnen. Hierbij is gekozen om dezelfde stof door het gehele huis toe te passen zodat de woning dezelfde uitstraling krijgt. Op de begane grond hangen vouwgordijnen van de stof Parijs 03 – antraciet en deze vouwgordijnen zijn afgewerkt met de baleinen aan de achterzijde met een volant. Daarnaast hangen er 2 gevoerde gordijnen aan zwarte gordijnroedes.

De antraciet vouwgordijnen geven een warme en ook een luxe uitstraling aan het interieur. Veel mensen zijn bang om een donkere kleur toe te passen, maar vergeet niet dat de raamdecoratie een belangrijk onderdeel is van het interieur. Door gebruik te maken van een stof die wel veel licht doorlaat blijft het interieur wel licht.

Op de slaapkamers is ook de stof Parijs 03 Antraciet toegepast, alleen is hier gebruik gemaakt van een verduisterende voering achter de vouwgordijnen. Er is gekozen voor een verduisterende voering ook in de kleur antraciet. Deze kleur is van buitenaf zichtbaar. Door deze kleur voering te gebruiken hebben de vouwgordijnen van het gehele huis dezelfde kleur aan de buitenzijde.

Het is nu ook mogelijk om via onze website diverse gordijnroedes te kopen, deze zijn leverbaar in RVS en in het zwart.

verduisterende vouwgordijnen nijmegen

verduisterende vouwgordijnen nijmegen

vouwgordijnen nijmegen

vouwgordijnen nijmegen