Elektrische vouwgordijnen Somfy

Bij deze klant hebben wij 9 grote elektrische vouwgordijnen geleverd. Hierbij is gebruik gemaakt van de Somfy Sonesse motoren die momenteel de meest geruisloze motoren in de markt zijn. Wij hebben deze elektrische vouwgordijnen geleverd met een afstandsbediening en de motoren zijn voorzien van een RTS ontvanger. De klant zal zelf in de toekomst een Somfy Tahoma box gaan aanschaffen zodat ze de elektrische vouwgordijnen ook kunnen bedienen met hun smartphone en tablet.

De geleverd stof is de stof Calais 021 lichtgrijs waarbij er een roomwitte voering achter de stof verwerkt is. Deze voering zorgt er voor dat er absoluut geen inkijk door de stof is en zorgt voor extra bescherming tegen verkleuring. Daarnaast zorgt de roomwitte voering dat het van buitenaf een hele rustige uitstraling heeft. Laatste voordeel van de voering is dat het vouwgordijn een extra vol karakter aan de vouwgordijnen geeft.

De klant kan dus de elektrische vouwgordijnen nu met een afstandsbediening aansturen. Met de uitbreiding naar de Somfy Tahomabox kan de aansturing tegelijk met de afstandsbediening en de Tahmoabox. Zie deze opdracht waar wij elektrische vouwgordijnen bedienbaar met een app hebben geleverd.

Zie onderstaande video van de elektrische vouwgordijnen Somfy.

Combineer elektrische vouwgordijnen met de elektrische gordijnrails Somfy Glydea 35 RTS