Elektrische vouwgordijnen met een app bedienen

Bij deze opdracht in Rotterdam hebben wij 5 grote elektrische vouwgordijnen geleverd. De vouwgordijnen worden bediend met een afstandsbediening zodat alle vouwgordijnen per stuk en ook allemaal tegelijk bediend kunnen worden. Daarnaast zijn de elektrische vouwgordijnen ook met een app bedienbaar. Met de Somfy Connexoon is het mogelijk om de vouwgordijnen te bedienen met uw smartphone en/of tablet. De Connexoon wordt gekoppeld op uw wifi verbinding, u maakt een account aan bij Somfy ter beveiliging, en daarna kunt u de app downloaden op uw telefoon bijvoorbeeld. Vervolgens worden alle vouwgordijnen, of eventueel ook andere Somfy producten, aangemeld op de app. U kunt in de app alle vouwgordijnen een naam geven zodat u weet welk vouwgordijn bij welk raam hoort. Daarna kunt u de vouwgordijnen indelen in groepen zodat u ze tegelijk kunt bedienen met de app. Ook kunt u met de app tijdklokken instellen hoe laat de vouwgordijnen open of dicht moeten gaan. Wij adviseren om naast de app ook altijd een afstandsbediening te hebben. Stel dat uw wifi verbinding uitvalt of dat uw telefoon leeg is, dan is het handig om een alternatief te hebben. Dus wilt u de elektrische vouwgordijnen met een app bedienen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

De gekozen stof is de stof Bretagne 073 taupe. Dit is een mooie fijn geweven stof. Doordat er verschillende kleuren garen gebruikt worden heeft deze stof een chique uitstraling. De Bretagne serie is bij ons leverbaar in 14 populaire kleuren. De vouwgordijnen Bretagne zijn semi transparante vouwgordijnen, het voordeel is dat u zelf ook door de stof naar buiten kunt kijken. Het nadeel is dat er ‘s avonds wat inkijk kan zijn. In dit geval zijn de elektrische systemen gemaakt met een batterij motor, hierbij wordt eens per 10 maanden de batterij opgeladen. Dit is ideaal als er geen stroompunt aanwezig is in uw woning. De vouwgordijnen zijn afgewerkt met de baleinen aan de achterzijde met een volant, dankzij de volant aan de onderzijde is de verzwaringslat net zichtbaar in opgetrokken stand. Doordat alle 5 de vouwgordijnen een volant hebben hangt de onderzijde mooi strak.

Naast de app bediening met de Connexoon is er ook de Tahomabox van Somfy. Zie hier deze opdracht met elektrische vouwgordijnen op de Tahomabox.

Zie ook andere opdrachten die wij hebben uitgevoerd, elektrische vouwgordijnen Somfy Sonesse of grote elektrische vouwgordijnen.

Elektrische vouwgordijnen met app bediening
Elektrische vouwgordijnen met een app bedienen