Zoals u hier kunt zien hebben wij verschillende zwarte gordijnroede met dubbele plooi gordijnen opgehangen. Zeker met de komst van de zwarte kozijnen is het een mooi element om zwarte gordijnroedes te gebruiken. Ze ogen chique, rustig maar zijn toch duidelijk aanwezig. Zeker de zwarte roedes in mat zwart zijn zeer gewild tegenwoordig. Er kan gekozen worden voor gordijnen waar ringen in geslagen worden door de stof. De roede wordt dan door de ringen gestoken. Een iets klassiekere manier is gebruik te maken van ringen die aan de roede hangen. Dan kunt u de gordijnen aan die ringen hangen. Er kan dan gekozen worden voor een enkele, dubbele of drievoudige plooi. Die laatste is weer iets te klassiek in combinatie met een zwarte gordijnroede.

De klant heeft dan hier gekozen voor een dubbele plooi. De stof is de stof Metz 071 linnen. De combinatie van de stofkeuze en de roede geeft een warme landelijke look. Naast de zwarte gordijnroede met dubbele plooi gordijnen kunt u ook kiezen voor een enkele plooi, dat is weer iets strakker. Tevens hebben wij in woongedeeltes bij verschillende ramen ook vouwgordijnen opgehangen. De stof is dan hetzelfde als die van de gordijnen. Vouwgordijnen en gordijnen aan een zwarte roede geeft een mooi samenhangend geheel. Op alle slaapkamers hebben wij weer houten jaloezieën toegepast, die dezelfde tint hebben als de gordijnen. De gordijnen daar zijn zonder voering, wat normaal te weinig is voor slaapkamer gebruik. Door de combinatie van houten jaloezieën en ongevoerde gordijnen is het toch behoorlijk donker samen.

Bent u ook op zoek naar geplooide gordijnen aan een zwarte gordijnroede? Wij hebben een ruim assortiment aan stoffen en kleuren, en ook de zwarte roede kan vanuit voorraad geleverd worden. Als u wilt dan kunt u deze gordijnroedes, ook in RVS, via onze webshop bestellen. Wij hebben voldoende voorraad, ook voor grotere bestellingen.

Dubbele plooi gordijnen aan een zwarte roede
Zwarte gordijnroede met dubbele plooi gordijnen
Vouwgordijnen met gordijnen aan roede