Gelukkig heeft onze stoffeerder geen hoogtevrees. Naast het feit dat deze vouwgordijnen 6 meter hoog zijn is de montage ook nog eens op de 14e verdieping. Bovenop de steiger voelt dat toch niet altijd even fijn. Al met al was het een mooie uitdaging om deze 6 meter hoge vouwgordijnen te monteren. Uiteraard zijn deze vouwgordijnen elektrisch gemaakt. De systemen zijn voorzien van een Somfy Sonesse RTS motor, deze is krachtig en toch uiterst stil in gebruik.

De hoge elektrische vouwgordijnen zijn gemaakt van de stof Bretagne, deze stof houdt het meeste zonlicht tegen maar er blijft nog best wat licht naar binnen komen. Door het grote oppervalk werkt deze stof ook goed voor de akoestiek, vaak zijn woningen met zulke hoge plafonds gevoelig voor de akoestiek. De klant heeft er voor gekozen om deze raampartij in 3 delen te maken, de 2 zijkanten worden vaak apart bediend van de grotere in het midden. Zo kan er ook een speels effect ontstaan.

Bent u ook op zoek naar een oplossing voor hoge raampartijen? Dan kunnen vouwgordijnen een goede oplossing zijn omdat wij hier hele grote maten van kunnen maken. Zo maken wij wel vouwgordijnen van 6 meter breed en 6 meter hoog. Bij interesse kunt u uiteraard contact met ons opnemen wat er mogelijk is.

6 meter hoge vouwgordijnen
Hoge vouwgordijnen monteren