Elektrische gordijnen met wave plooi

Naast de gewone handbediende gordijnen is het ook mogelijk om elektrische gordijnen met wave plooi te bestellen. In principe kunnen alle soorten plooien gebruikt worden. De opdrachten die u hier ziet zijn opdrachten die wij helemaal vanaf advies tot de montage hebben verzorgd. De grijze gordijnen zijn gemaakt van de stof Oxford 02 grijs. De onderzijde heeft hier de afwerking met de loodveter. De wave plooi gordijnen zijn hier mooi passend in het strakke moderne interieur. De elektrische gordijnen worden toegepast in situaties waar handbediening lastig is of wanneer er te veel gordijnen zijn om allemaal met de hand te bedienen.

Bij beide opdrachten is de rail van Somfy gebruikt, de Glydea 35 RTS. Groot voordeel van deze rail is de touch motion functie. De normale bediening is met een afstandsbediening of via de app. Maar u kunt met de hand de gordijnen activeren zodat ze helemaal doorlopen tot het eindpunt, handig als u dicht bij de gordijnen staat. Zoals bij deze opdrachten zijn er meerdere hele brede raampartijen. Ook de slaapkamers zijn voorzien van elektrische gordijnen met wave plooi, maar dan verduisterend.

Elektrische gordijnen met wave plooi
Wave gordijnen met een elektrische rail

Wave gordijnen met een elektrische rail

De andere opdracht die u hier ziet zijn ook wave gordijnen met een elektrische rail. Hier is een dim out stof gebruikt die een beetje verduisterend is. Normaal zou in een badkamer geen elektrische gordijnrails worden opgehangen. In dit geval is de badkamer en de slaapkamer 1 grote ruimte zodat het goed geventileerd is. Ondanks dat er hier geen inkijk is, heeft de klant er wel voor gekozen om ook een inbetween gordijn op te hangen. Ook deze gordijnen zijn gemaakt met een wave plooi maar zijn gewoon handbediend. Hier zijn ze niet elektrisch omdat ze altijd gesloten zijn.

De wave gordijnen met een elektrische rail zijn hier weer toegepast omdat het hele zware gordijnen zijn. Per gordijn wegen ze wel 20 kilo. Om deze dan meerdere malen per dag met de hand te bedienen is te veel inspanning. Tevens is de hele gevel bij elkaar wel ruim 13 meter breed. Bij beide opdrachten werken wij met de 8 cm wave plooi. Bij elektrisch doen wij dat altijd zo omdat de 8cm beter in verhouding is dan de 6 cm wave plooi.