Brandvertragende wave gordijnen

Afgelopen week weer een opdracht afgerond. Het betreft hier brandvertragende wave gordijnen op kantoor. Het was hier niet direct verplicht om brandvertragende stoffen te gebruiken. Omdat het een besloten kantoor is gelden er weer andere voorschriften. Toch was ons advies om hier brandvertragende stoffen te gebruiken. De stof komt uit onze projectcollectie en is een mooie inbetween stof. De wens van de klant was een stukje aankleding, deels zonwering en dat het niet te donker zou worden. Vandaar dat uiteindelijk deze stof is gekozen. Brandvertragende wave gordijnen ogen net als gewone wave gordijnen, alleen de stof heeft een andere bewerking gehad. De garen worden voor het weven al behandeld met een brandvertragend middel zodat dit geheel in de kern zit en de stof dan ook blijvend brandvertragend is.

Wave gordijnen op kantoor.

Veel kantoren hebben tegenwoordig een moderne uitstraling. Door te kiezen voor de afwerking met een wave plooi, krijgen de gordijnen ook deze moderne look mee. De wave gordijnen op kantoor zijn leverbaar in vele soorten stoffen en kleuren. Hier is gekozen voor witte wave gordijnen zodat het een lichte en frisse ruimte blijft. De afwerking is met 6 cm waveplooien en de onderzijde heeft een loodveter. Aan het systeemplafond hebben wij een kleine witte gordijnrail gemonteerd. In de rail zitten dan glijders die met een koordje aan elkaar zitten. Door aan de stof te trekken worden de glijders 1 voor 1 meegetrokken en zijn alle golven op dezelfde afstand.

Witte wave gordijnen.

Omdat dit kantoor aan het water zit, hadden veel medewerkers last van zonlicht dat schitterde op het water. Als regel geldt dat des te dikker de stof des te meer zonlicht wordt geweerd. De opdrachtgever wou niet dat al het uitzicht zou verdwijnen, vandaar dat hier is gekozen voor de inbetween stof. De witte wave gordijnen hebben als voordeel dat je er nog relatief goed doorheen kan kijken naar buiten. Wanneer u een donkere kleur zou gebruiken dan kijkt dat over het algemeen minder prettig door de stof heen. Bent u ook op zoek naar brandvertragende wave gordijnen op kantoor dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast alle stoffen op de website hebben wij een uitgebreide projectcollectie aan stoffen.

Brandvertragende wave gordijnen
Wave gordijnen op kantoor
Witte wave gordijnen