Grijze vouwgordijnen

  • Grijze vouwgordijnen

Grijze vouwgordijnen worden het meest verkocht. Veel interieurs zijn opgebouwd in grijstinten, dus vandaar dat dan ook de raamdecoraties in die kleur gekozen worden. Grijze vouwgordijnen ogen chique en geven ook de warmte die u van vouwgordijnen verwacht. Vouwgordijnen in grijstinten zijn er in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor transparante, inbetween stoffen of dichte stoffen. De kleur grijs wordt veelal gebruikt in de iets modernere woningen. De opdracht die u hiernaast ziet is van de stof Versailles 02 grijs.

De afwerking is juist in een moderne uitvoering. Hier is gekozen voor een model met de baleinen aan de voorzijde, en hier trekt het vouwgordijn in vlakke segmenten omhoog. De stof Versailles is een inbetween stof met een beetje linnen in de samenstelling. De kleur grijs is natuurlijk heel breed van lichtgrijs tot donkergrijs. Vaak worden taupe vouwgordijnen ook aangezien voor de kleur grijs, maar daar zit dan weer een beige of naturel tint doorheen.

Grijze vouwgordijnen

Vouwgordijnen grijs

Deze opdracht is ook uitgevoerd met vouwgordijnen grijs. Hier is dan de stof Bretagne toegepast, deze stof is een semi-transparante stof. Dat zit tussen de inbetween en dichte stoffen in. U kunt een gratis staal van de stof Bretagne 020 lichtgrijs bestellen. Deze opdracht heeft vouwgordijnen van 6 meter hoog en daarom zijn deze elektrisch bedienbaar. Dus als u een elektrisch vouwgordijn grijs zoekt, dan hebben wij wel een aantal stoffen voor u. Een grijs vouwgordijn oogt strak en modern. Deze stof is dan lichtdoorlatend maar u kunt natuurlijk ook grijze verduisterende vouwgordijnen kiezen, ideaal voor slaapkamergebruik. Een leuk voordeel van een vouwgordijn grijs, is dat u minder vuiligheid op de stof ziet.

Voordelen van vouwgordijnen grijs:

  • Oogt strak en modern
  • In alle soorten stof leverbaar
  • Ook verduisterend mogelijk
  • Minder vuil zichtbaar
  • Elektrisch bedienbaar
Vouwgordijnen grijs