slider-grijze-vouwgordijnen-erker

Gratis Verzending

Vouwgordijnen Calais 01 wit
Vitrages York 04 zwart
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen wit
Vouwgordijnen en Gordijnen
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen antraciet
Gordijnen
Vouwgordijnen beige
Vouwgordijnen ecru

Ruimste collectie stoffen

Transparante stoffen

Inbetween stoffen

Semi transparante stoffen

Dichte stoffen

Sfeerfoto gordijnen
vouwgordijnen met bies

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen worden uiteraard veel op slaapkamers toegepast. Maar u kunt deze gordijnen ook gebruiken in de woonkamer als u veel last heeft van fel zonlicht of tocht. Wanneer u een slaper bent die graag met zonlicht wakker wordt dan zijn gewone gordijnen waarschijnlijk prima. Maar de meeste mensen slapen graag op een echt donkere kamer. De beste manier van verduistering is door gebruik te maken van rolluiken aan de buitenzijde van de woning. Dit is meestal niet zo makkelijk realiseerbaar en ook behoorlijk prijzig. Daarna zijn gordijnen de beste vorm van verduistering. Iedere andere vorm van raamdecoratie laat altijd wel wat licht door. De verduisterende gordijnen kunt u laten maken van eigenlijk iedere gordijnstof. Door een verduisterende voering aan de achterzijde van het gordijn worden de gordijnen verduisterend. Deze voeringstof is 100% lichtdicht. Daarbij maakt het niet uit welke gordijnstof u gebruikt, de voering zelf is al echt verduisterend. U kunt de verduisterende voering in verschillende kleuren, die of passen bij het gordijn of die passen bij de woning. De voering is van buitenaf zichtbaar.

Verduisterende gordijnen

Verduisterend gordijn

Verduisterend gordijn toepassen

U kunt een verduisterend gordijn in praktisch iedere ruimte toepassen. Het beste hangt u het gordijn aan een gordijnrail die voor het raam langs loopt en die aan de zijkanten is gebogen naar de muur. Zo komt de rail in een u-vorm aan het plafond. Door de gordijnen vanaf de muur op te hangen sluiten ook de zijkanten goed af. Kies dus niet voor een rechte rail want hier komt altijd wat licht achterlangs. Ook het gebruik van een gordijnroede, waar u een verduisterend gordijn met ringen aan hangt laat altijd licht door. Door de ringen komt wat licht en ook langs de bovenzijde van een gordijnroede vallen lichtstralen naar binnen. Het beste is dus een verduisterend gevoerd gordijn die voor een gordijnrail komt te hangen. Het is ook altijd meer verduisterend als u de rail aan het plafond hangt t.o.v. een rail aan de muur. Bij een muurmontage komen de gordijnen een stukje van de muur te hangen waardoor er nu ook weer licht langs de gordijnen komt. Een gordijn verduisterend gevoerd is een echte must voor uw slaapkamer.

Verduisterende gordijnen via de webshop

U kunt alle verduisterend gevoerde gordijnen online bestellen. U kiest welke plooi u wilt, de maatvoering en de andere soorten van afwerkingen. Het is niet mogelijk om verduisterende wave gordijnen te bestellen. Wanneer er achter de stof een voering wordt verwerkt dan worden de gordijnen te stug om de wave plooi mooi te krijgen. Het beste kiest u een gordijn met enkele of dubbele plooi. U kunt de voeringstof in verschillende kleuren bestellen. De webshop van BlindDesign biedt een duidelijk bestelmenu met de nodige inmeetinstructies. In het hoofdstuk inmeten gordijnen vindt u voor iedere situatie de juiste instructies. De levertijd ligt meestal rond de 6-7 werkdagen dat wij u bestelling kunnen versturen. Bestel uw verduisterende gordijnen dus via de webshop van BlindDesign.

Verduisterende gordijnen webshop