Bij deze opdracht hebben wij verschillende zwarte vitrages ingemeten en opgehangen. Omdat de kozijnen allemaal zwart zijn is hier ook gekozen voor een zwarte gordijnrail waaraan de zwarte vitrages hangen. Gekozen is de stof York 04 zwart, dit is een mooie transparante stof die zorgt voor een fijne lichtinval en een warme uitstraling. Doordat er een deel linnen in deze stof zit krijgt de stof een natuurlijke uitstraling.

De zwarte vitrages zijn in meerdere delen gemaakt zodat de klant het in verschillende standen kan hangen, zo kan het gehele pakket aan 1 kant gehangen worden. Gelukkig woont deze klant redelijk vrij van inkijk, want normaal zou een dergelijke transparante stof niet voldoende zijn om privacy te bieden. Bent u ook op zoek naar zwarte transparante gordijnen? wij hebben een ruim aanbod van stoffen voor u.

De gordijnen zijn op aanvraag gemaakt met een enkele retourplooi. Bij een retourplooi komen de gordijnen onder de rails te hangen en vallen de plooien ook naar achteren. Omdat de gordijnen behoorlijk breed zijn en daardoor ook de gordijnpakketten is voor deze plooi gekozen.

Bij een enkele retourplooi is het gordijnpakket minder groot dan bij een normale enkele plooi. Om het geheel mooi af te maken hebben wij hier ook zwarte gordijnrails toegepast. Zwarte kozijnen en zwarte vitrages komen zo mooi uit op een zwarte gordijnrail. Zwarte transparante gordijnen geven veel sfeer en warmte aan uw interieur.

Wilt u meer inspiratie van vouwgordijnen en gordijnen, dan kunt u eens kijken op onze fotogalerij.

Bent u op zoek naar zwarte brandvertragende gordijnen, kijk dan eens bij deze opdracht.

Ter inspiratie kunt u deze opdracht met zwarte vouwgordijnen eens bekijken.

Zwarte vitrages
Zwarte vitrage gordijnen
Vitrages zwart
Vitrage gordijnen zwart