Vandaag een opdracht afgerond met verschillende vouwgordijnen, gordijnen, rolgordijnen en aluminium jaloezieën. In de woonkamer hangt er onder andere een vouwgordijn van ruim 4 meter breed. Het ziet er natuurlijk mooi strak uit als een vouwgordijn van zo’n maat uit 1 stuk is gemaakt. Er is door het hele huis dezelfde stof gebruikt, de stof Bourges 05 grijs/ecru. Deze stof is kamerhoog en kan eventueel ook gekanteld gebruikt worden. Hierdoor is het mogelijk om zeer grote vouwgordijnen geheel naadloos te maken. Door het gebruik van een modern machinepark zijn wij prima in staat om vouwgordijnen van ruim 4 meter breed te maken. De transparante vouwgordijnen geven sfeer en warmte aan het interieur.

Transparante vouwgordijnen keuken

Ook in de keuken is dezelfde stof Bourges gebruikt. Deze transparante vouwgordijnen in de keuken bieden een stukje privacy, maar er zou ‘s avonds wel wat inkijk kunnen zijn als de verlichting aan staat. Het voordeel om overal dezelfde stof te gebruiken is dat er rust en eenheid in het interieur ontstaat. Door de transparante vouwgordijnen ook in de keuken toe te passen wordt de sfeer van de woonkamer ook hier doorgetrokken.

Transparante vouwgordijnen en gordijnen.

Wij hebben hier een combinatie gemaakt van transparante vouwgordijnen en gordijnen. De gordijnen zijn toegepast bij de openslaande deuren, zowel in de woonkamer als in de eetkamer. De gordijnen hebben wij gemaakt met ingeslagen ringen in de kleur zwart, deze passen dan weer mooi bij de zwarte gordijnroede. Ook deze gordijnen zijn gemaakt van de stof Bourges 05. Door de combinatie van de transparante vouwgordijnen en gordijnen weer in dezelfde stof te maken ontstaat er weer rust.

Vouwgordijn van ruim 4 meter breed
Transparante vouwgordijnen en gordijnen
Transparante vouwgordijnen keuken