Somfy RTS vouwgordijnen en gordijnen op KNX systeem

Bij deze klant hebben wij de gehele woning voorzien van raamdecoratie. Op de begane grond is gekozen voor 1 dezelfde stof, voor zowel de gordijnen als de vouwgordijnen. Wij hebben de Somfy RTS vouwgordijnen en gordijnen op KNX systeem gekoppeld door een transmitter toe te passen. De installateur van het KNX systeem heeft deze geïntegreerd. Zo kunnen alle gordijnen bediend worden met een Somfy afstandsbediening maar kunnen ze ook mee bewegen met het domotica systeem in huis. Alle gordijnen en vouwgordijnen hebben een ingebouwde RTS module in de motor. Alle elektrische gordijnen en vouwgordijnen kunnen individueel bediend worden maar ook als groepen tegelijk.

Schuine gordijnen in punt raam

In de woning waren ook 4 punt ramen op de slaapkamers. Op zich heel mooi maar niet altijd even handig voor de raamdecoratie. Voor 1 slaapkamer is gekozen voor verduisterende gordijnen. Deze hangen vast aan 2 gewone gordijnrails en kunnen niet schuiven. Om de gordijnen te openen hebben wij embrasses gemaakt. Gordijnen kunnen dan naar de zijkanten weggehangen worden. Wij hebben eerst de gordijnen opgehangen terwijl ze veel te lang waren, de stof 2 weken laten uithangen, daarna is een naaister op locatie langs geweest en heeft zij de onderzijde op maat afgewerkt.

Schuine duette® gordijnen

Bij een ander puntraam is gekozen voor schuine duette® gordijnen. Deze hangen in de badkamer, het doel was om privacy te kunnen bieden. De duette® gordijnen zijn in verschillende delen geleverd. De schuine duette® kunnen opgetrokken worden tegen het schuine plafond. Het bovenste raam is vrijgelaten omdat voor deze vorm geen passende oplossing bestaat en daarnaast mocht er ook wel licht binnen komen.

Somfy RTS vouwgordijnen en gordijnen op KNX systeem
Schuine duette gordijnen
Vouwgordijnen en gordijnen elektrisch
Gordijnen in een punt raam