Schuine transparante vouwgordijnen

Bij deze opdracht hebben wij 2 schuine transparante vouwgordijnen geleverd. Er is gebruik gemaakt van de stof Bristol 04 zwart. Dit is een fijne zwarte inbetween stof. Voordeel is dat je gewoon door de stof naar buiten kunt kijken. Niet ieder schuin raam is geschikt voor het plaatsen van vouwgordijnen. Bij deze ramen hebben wij 2 aparte vouwgordijnen gebruikt. Zo zit er een systeem links en een systeem rechts. Op deze wijze kan het opgetrokken worden tot de schuine kanten. Dat lijkt niet heel veel maar in de praktijk is het voldoende om onder het vouwgordijn door te kunnen kijken.

Normaal passen wij een ketting systeem toe bij de vouwgordijnen. Bij dit systeem rollen de koordjes allemaal strak tegen elkaar op. Omdat het hier zo schuin is kan er geen kettingbediend vouwgordijn geplaatst worden. Vanwege de schuine kant kunnen de koordjes niet mooi oprollen en zal het vouwgordijn scheef gaan hangen. Om die reden hebben wij 2 koordbediende systemen gebruikt, eigenlijk een ouderwetse oplossing maar in de geval wel noodzakelijk.

De schuine kanten zitten met klittenband vast. Hierdoor kan de stof mooi strak langs het plafond geplakt worden. Deze zwarte schuine vouwgordijnen hangen naast elkaar, daardoor laten wij dan uiteraard de baleinen netjes doorlopen. Bent u ook op zoek naar transparante vouwgordijnen voor schuine ramen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Niet ieder schuin raam is geschikt voor deze oplossing, stuur gerust een foto naar ons van uw raampartij. Naast de transparante schuine vouwgordijnen is het in principe mogelijk om alle soorten stof te gebruiken

Transparante schuine vouwgordijnen

Schuine vouwgordijnen op maat