• Gordijnen Dubbele Plooi

Gordijnen dubbele plooi

Gordijnen dubbele plooi is het meest bekende plooi type. Deze variant is al vele jaren heel populair. Zeker bij oudere mensen ziet u vaak gordijnen met een dubbele plooi hangen. Van oudsher is dit het meest gebruikte plooitype. Bij dubbele plooi gordijnen worden er machinaal 2 plooien naast elkaar gemaakt die in een V-vorm hangen. Bij een enkele plooi valt de plooi recht naar beneden maar bij een gordijn dubbele plooi is dit iets meer schuin. Vandaar dat men in de volksmond het ook wel een vlinderplooi noemt. Deze gordijnen zijn passend in eigenlijk alle soorten interieurs, van klassieke woonkamers tot moderne interieurs. Het grote voordeel van een gordijn dubbele plooi is dat de gordijnen een volle rijke uitstraling krijgen omdat er meer stof per gordijn wordt gebruikt. Het is ook mogelijk om gordijnen dubbele plooi met een voering te bestellen. Er is een normale voering en een verduisterende voering beschikbaar voor uw gordijn dubbele plooi.

Gordijnen dubbele plooi aan railroede

Gordijnen dubbele plooi aan rail

Dubbele plooi gordijnen met voering

Wanneer u kiest voor gordijnen met een voering dan is de dubbele plooi een goede optie. Een veel voorkomend argument om gordijnen te voeren is dat men een dik en vol gordijnpakket wenst. Door dan ook een dubbele plooi toe te passen krijgen deze gordijnen de juiste uitstraling. Deze voering kan een normale beschermende voering zijn maar u kunt ook kiezen voor een verduisterende voering. Deze zijn dan weer geschikt voor slaapkamers. Een groot voordeel van de gordijnen dubbele plooi is dat de gordijnen mooier hanger bij hogere ramen. Een eigenschap van gordijnstof is dat het zichzelf wil vormen. Door een gordijn dubbele plooi toe te passen wordt de gordijnstof wat meer gedwongen om onderaan ook meer in de plooi te vallen. Wilt u dat de gordijnen altijd strak naar beneden hangen dan kunt u er voor kiezen om de gordijnen in te binden en zo een dag of 10 te laten hangen. Op deze manier forceert u de gordijnstof hoe het moet hangen.

Gordijnen dubbele plooi webshop

Naast de mogelijkheid dat wij bij u thuis komen voor een advies- en inmeet afspraak is het ook mogelijk om de dubbele plooi gordijnen via onze webshop te bestellen. Via de gordijnen dubbele plooi Webshop kunt u ze geheel aar keuze samenstellen. Alle stoffen zijn geschikt en variëren van fijne transparante stoffen tot dichte en verduisterende stoffen. Al deze verschillende gordijnen met dubbele plooi kunt u via onze webshop bestellen. U kunt ze samenstellen zoals u dat wenst, op maat gemaakt en met de afwerking die u wilt. U kunt eerst de instructies lezen voor het inmeten van de gordijnen. Vervolgens kunt u de gordijnen online bestellen. Indien u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt BlindDesign uw vragen voorleggen zodat wij kunnen meedenken met uw situatie. BlindDesign is de gordijnen dubbele plooi Webshop die u zoekt.

Gordijnen dubbele plooi aan roede
Tip: bestel de dubbele plooi gordijnen met een hoofdje zodat deze mooi voor de rails komen te hangen.

Voordelen

Gordijnen met een dubbele plooi zijn passend in ieder interieur.

Voordelen

Nagenoeg iedere gordijnstof is geschikt voor een dubbele plooi.

Voordelen

Dubbele plooi gordijnen vallen mooier bij hoge ramen.